Zoals een Palm en Ceder
september 17, 2017
Spurgeon’s geheim over het opvoeden van Godvrezende kinderen
september 18, 2017
Show all

Uit het Engels vertaalde meditaties van Spurgeon's Faith's Check Book

This page is also available in: English

En van Benjamin zeide hij: De beminde des HEEREN, hij zalzeker bij Hem wonen. Hij zal hem den gansen dag overdekken, en tassen Zijn schouders zal hij wonen!
– Deuteronomium 33:12

De veiligheid in de nabijheid van God is uniek. Voor Zijn meest beminde kan de Heere geen veiliger en zekerder plaats vinden. Heere, laat me altijd onder Uw schaduw blijven, dicht bij Uw doorboorde zijde. Ik zou steeds dichter bij U willen komen, ik wil daar altijd blijven. Wat een goede overdekking geeft de Heere aan Zijn uitverkorenen! Geen mooi gewelf zal hem overdekken, geen dak van een schuilkelder waar geen bom kan vallen, zelfs geen vleugel van een engel, maar de Heere Zelf. Niets kan je overkomen als je zo overdekt bent. Deze overdekking zal de Heere de hele dag aan je geven, hoe lang de dag 00k mag zijn. Heere, laat me er vandaag bewust van zijn dat ik onder deze hemel van liefde, deze koepel van onovertroffen kracht ben. Betekent de derde zin dat de Heere in Zijn tempel woont tussen de bergen van Benjamin? Of dat de Heere daar is, waar Benjamins last geplaatst zou worden? Of betekent het dat je op de schouders van de Eeuwige gedragen wordt? In elk geval, de Heere is de ondersteuning en de kracht van Zijn gelovigen. Heere, laat me altijd Uw hulp genieten. Dan zullen mijn armen sterk genoeg zijn.

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Inschrijven  
Abonneren op