Wat heiligt onze offers?
oktober 9, 2017
Vrij om te reizen
oktober 11, 2017
Show all

Uit het Engels vertaalde meditaties van Spurgeon's Faith's Check Book

This page is also available in: English

Zie, Ik heb een geopende deur voor u gegeven, en niemand kan die sluiten. Openbaring 3:8

Voor gelovigen die trouw blijven aan de waarheid van God staat de deur open. Mijn ziel, je hebt besloten te leven en te sterven bij wat de Heere in Zijn Woord geopenbaard heeft. Daarom staat deze deur voor je open. Ik zal door de open deur van gemeenschap met God ingaan. Wie zal me dat verbieden? Jezus heeft mijn zonde weggenomen en me Zijn gerechtigheid geschonken. Daarom mag ik vrijmoedig ingaan. Heere, door Uw genade doe ik dit. De deur staat 00k voor me open om tot de verborgenheden van liet Woord in te gaan. Ik mag in de diepe geheimen van God ingaan. Verkiezing, vereniging met Christus, Zijn tweede komst: dit alles ligt voor me en ik mag ervan genieten. Geen belofte en geen leerstuk zijn nu gesloten voor me.
Voor mij persoonlijk is er nu een open toegangsdeur. Maar er is 00k een open deur voor me om nuttig te zijn voor anderen. God zal me horen. God zal me gebruiken. Een deur is geopend voor mijn op mars naar de kerk hierboven en voor mijn dagelijkse gemeenschap met de gelovigen beneden. Sommigen kunnen proberen om me in te sluiten of buiten te sluiten, maar dat zal ze niet lukken. Spoedig zal ik een geopende deur naar de hemel zien. De parelpoort zal mijn toegangsweg zijn om in te gaan. Dan zal ik tot mijn Heere en Koning ingaan en eeuwig met God binnen zijn.

Plaats een opmerking

Send this to friend

Spring naar toolbar