Is er een verschil? – C.H. Spurgeon
juni 5, 2017
De veiligste plaats – C.H. Spurgeon
juni 7, 2017

This page is also available in: English

De HEERE heeft mijn smeken gehoord, de HEERE zal mijn gebed aannemen.” Psalm 6: 10

God luistert altijdDe ervaring hier opgeschreven, is ook de mijne. Ik kan door ervaring zeggen dat God trouw is. Op zeer wonderlijke manieren heeft Hij de gebeden van Zijn dienaar al vele en vele malen beantwoord. Ja, en Hij hoort ook nu mijn smekingen, en Hij zal Zijn oor niet van mij afkeren. Gezegend is Zijn heilige naam! Wat zullen wij zeggen? Het is zeker dat de belofte die in het geloofsvertrouwen van de psalmist ligt, ook voor mij is. Laat het me door de hand van het geloof grijpen: ‘De HEERE zal mijn gebed aannemen’. Hij zal het aanvaarden, Hij denkt eraan en geeft het op de tijd die Zijn liefdevolle wijsheid het beste vindt. Ik breng mijn arme gebed in mijn hand naar de grote Koning, Hij luistert naar mij, en ontvangt genadig mijn verzoekschrift. Mijn vijanden zullen niet naar mij luisteren, maar mijn Heere wel. Zij bespotten mijn betraande gebeden, maar mijn Heer doet dat niet; Hij ontvangt mijn gebed in Zijn oor en in Zijn hart. Wat een ontvangst is dit voor een arme zondaar! Wij ontvangen Jezus, en dan ontvangt de HEERE ons en onze gebeden omwille van Zijn Zoon. Gezegend, is die lieve Naam die onze gebeden frankeert, zodat zij zelfs door de gouden poorten kunnen gaan. Heer, leer mij om te bidden, aangezien U mijn gebeden hoort. de uwe in Jezus C.H. Spurgeon

Send this to friend