Kastijding
oktober 19, 2017
De kleinste zal tot duizend worden
oktober 21, 2017
Show all

Uit het Engels vertaalde meditaties van Spurgeon's Faith's Check Book

This page is also available in: English

Want Hij zal Zijn volk zalig maken van hun zonden. -Mattheus 1:21

Heere, verlos mij van mijn zonden. Door de Naam ‘Jezus’ word ik aangemoedigd om op deze wijze te bidden. Verlos mij van mijn vorige zonden, zodat ik niet door gewoonte in hun greep gehouden word. Verlos mij van mijn aangeboren zonden, zodat ik niet de slaaf van mijn eigen zwakheden ben. Verlos mij van de zonden die mij steeds omringen, zodat ik mijn angst voor hen niet verlies. Verlos mij van mijn verborgen zonden. Zonden die door mij niet opgemerkt zijn wegens gebrek aan licht. Verlos mij van plotselinge en overrompelende zonden. Laat mijn voet niet uitglijden door een aanval van verleiding. Verlos mij, Heere, van elke zonde. Laat geen enkele ongerechtigheid over mij heersen. U alleen kunt dit doen. Ik kan mijn eigen boeien niet verbreken. Ook kan ik mijn eigen vijanden niet verslaan. U kent de verleiding, want U werd verbid. U kent de zonde, want U hebt er de last van gedragen. U weet hoe U me te hulp kunt komen in het uur van de strijd. U kunt me zalig maken als ik zondig en U maakt me zalig als ik gezondigd heb. Het is in Uw eigen Naam beloofd dat U dit zult doen. Ik smeek U dat ik vandaag de waarheid van deze belofte mag bevestigen. Laat ik niet toegeven aan een slecht humeur, hoogmoed, moedeloosheid of welke vorm van het kwaad dan ook. Maar maak mij zalig, zodat ik heilig zal leven, opdat de Naam ‘Jezus’ overvloedig in mij verheerlijkt mag worden.

Plaats een opmerking

Send this to friend

Spring naar toolbar