En het was morgen geweest de eerste dag
juni 1, 2016
Het vlees begeert tegen de Geest
juni 2, 2016
Show all

Mattheüs 13:23 Die nu in de goede aarde bezaaid is, deze is degene, die het Woord hoort en verstaat, die ook vrucht draagt en voortbrengt, de een honderd, de ander zestig, en de ander dertig voud.

Als je een graankorrel in je zak houd, dan zal het er over tien jaar precies hetzelfde uitzien als nu. Maar plaats je het in de juiste omgeving, en in een goede grond, zodat het genoeg water krijgt dan zal het ontkiemen tot een levende schoof van graan! Elke vorm van leven vraagt haar bijzondere bijbehorende milieu om een volledig en voorbestemde  groei te bereiken. Het is niet anders met de zaden van de vrucht van de Geest in ons hart!

God heeft deze zaden voor ons beschikbaar gemaakt. Hij geeft ons de mogelijkheid om een leven te leiden van veel vrucht! Een leven rijk in de vruchten van liefde, vreugde, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw en zelfbeheersing. Zo zitten deze zaden in onze zak te wachten tot we besluiten om ze te planten en hen in staat stellen om in ons leven bomen van overvloed te worden. Is uw grond is vruchtbaar en er klaar voor? Laten we sommige van deze zaden VANDAAG nog in onze omgeving planten zodat we God kunnen bidden om water dat hen zal voeden, zodat we vruchten kunnen produceren honderd maal voor het Koninkrijk van God!

Send this to friend